What this Crowdfunding will bring to our amazing shortfilm "Wrinkles of her smile"

STEUN DEZE KORTE FILM WRINKLES OF HER SMILE 

De 90-jarige Emma voelt nog altijd de littekens van haar verloren vriendschap en klampt zich vast aan haar laatste herinneringen.

Kan ze deze nog vertrouwen? In de trein van het leven raakt ze in gesprek met haar jongere zelf.                  

Suzan van Eck/filmmaker leerde ik in 2019 kennen. Zij is een hardwerkende en ambitieuze jonge vrouw, die met “Wrinkles of her smile” haar persoonlijke verhaal wil delen in de vorm van een fictieproject.

Toen ze mij vroeg om dit mooie project te produceren, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Nog sterker, ik maak mij graag hard om “Wrinkles of her smile” te kunnen realiseren en ik ben van mening, dat met het onderwerp “vriendschapsverdriet” er een maatschappelijke relevantie is om het naar buiten te brengen. Zet daar een goed team op, behoud het plezier om de film te maken en zorg voor een goede procesbewaking van preproductie tot en met postproductie en je hebt de basis voor een goed en mooi project. Dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we ook financien voor nodig om het te kunnen realiseren. Crowdfunding dus. Help je mee met een donatie, zodat we de film kunnen maken en awarness kunnen creeren  wat  “vriendschapsverdriet” betekent?

-> Donatie kan gedaan worden via Gofundme

Over het project
Deze korte fictie film is een initiatief van Suzan van Eck, waarin Filmbureau Waterwegen Coproducent is. Suzan schreef het verhaal, wat is geïnspireerd op een ingrijpende gebeurtenis uit haar eigen leven. Wrinkles of her smile is een surrealistisch psychologisch drama, waarin vormgeving en symboliek een belangrijke rol spelen om het gevoel weer te geven.

Verhaal
Emma verliest op haar 12e haar vriendschap met Sarah. Vanuit de rijdende klassieke trein denkt de 90-jarige Emma nog altijd terug aan deze herinneringen. Ze raakt hier in gesprek met haar jongere zelf. Lukt het Emma het verleden los te laten en haar jongere zelf te vergeven?

Maatschappelijke boodschap
De maatschappelijke boodschap in onze film luidt: “Wanneer je teveel vasthoudt aan iets wat je bang bent te verliezen, raak je het juist kwijt.” Het verliezen van een vriendschap is minder onschuldig dan het lijkt. Dit kan namelijk leiden tot: verschillende angsten, eenzaamheid of andere mentale problemen. Wij willen de kijker hierbij stil laten staan en ze meenemen in een ervaring, waardoor de kijker na de film blijft nadenken over wat hij zojuist heeft gezien.

Dit verhaal gaat over vriendschapsverdriet. Een onderwerp wat, als je er bij stilstaat, bij veel mensen voorkomt. Een onderwerp /wat het verdient om erkend te worden.

Crowdfunding for film is de manier om er voor te zorgen, dat de film gerealiseerd kan worden.

-> Doneren? Dat kan via  Gofundme

Wil je Meer weten?

Je kunt “Wrinkles of her smile” volgen op social media.

Verified by MonsterInsights